KULLANICI YORUMLARI ÜYE GİRİŞİ

MÜŞTERİ HİZMETLERİ

Tüketici Hakları
Gizlilik Politikası
Sebi Pharma Kozmetik İlaç San. ve Tic. A.Ş. (“Sebi Pharma”) olarak, kullanıcılarımızın hizmetlerimizden güvenli ve eksiksiz şekilde faydalanmalarını sağlamak amacıyla sitemizi kullanan üyelerimizin gizliliğini korumak için çalışıyoruz. Bu doğrultuda, işbu Sebi Pharma Gizlilik Politikası (“Politika”), üyelerimizin kişisel verilerinin 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”) ile tamamen uyumlu bir şekilde işlenmesi ve kullanıcılarımızı bu bağlamda bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır. sebisimyaci.com çerez politikası İşbu Politika’nın ayrılmaz parçasıdır.

İşbu Politika’nın amacı, Sebi Pharma tarafından işletilmekte olan www.sebisimyaci.com internet sitesi ile mobil uygulamanın (hepsi birlikte “Platform” olarak anılacaktır) işletilmesi sırasında Platform üyeleri/ziyaretçileri/kullanıcıları (hepsi birlikte “Veri Sahibi” olarak anılacaktır) tarafından Sebi Pharma ile paylaşılan veya Sebi Pharma’nın, Veri Sahibi’nin Platform’u kullanımı sırasında ürettiği kişisel verilerin kullanımına ilişkin koşul ve şartları tespit etmektir.

Hangi Veriler İşlenmektedir?
Aşağıda Sebi Pharma tarafından işlenen ve Kanun uyarınca kişisel veri sayılan verilerin hangileri olduğu sıralanmıştır. Aksi açıkça belirtilmedikçe, işbu Politika kapsamında arz edilen hüküm ve koşullar kapsamında “kişisel veri” ifadesi aşağıda yer alan bilgileri kapsayacaktır.

  • Kimlik Bilgisi
  • İletişim Bilgisi
  • Kullanıcı Bilgisi
  • Kullanıcı İşlem Bilgisi
  • İşlem Güvenliği Bilgisi
  • Finansal Bilgi
  • Pazarlama Bilgisi
  • Talep/Şikayet Yönetimi Bilgisi

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 3. ve 7. maddeleri dairesince, geri döndürülemeyecek şekilde anonim hale getirilen veriler, anılan kanun hükümleri uyarınca kişisel veri olarak kabul edilmeyecek ve bu verilere ilişkin işleme faaliyetleri işbu Politika hükümleri ile bağlı olmaksızın gerçekleştirecektir.

Kişisel Veri İşleme Amaçları
Sebi Pharma, Veri Sahibi tarafından sağlanan kişisel verileri, üyelik kaydı ve hesabının oluşturulması ve buna ilişkin kayıtların tutulması, Veri Sahibi’nin Platform üzerinden sağlanan hizmetlerden faydalandırılması sistem hatalarının tespit edilerek performans takibinin yapılması ve Platform’un işleyişinin iyileştirilmesi, bakım ve destek hizmetleri ile yedekleme hizmetlerinin sunulması amaçları dahil olmak üzere Sebi Pharma tarafından sunulan ürün ve hizmetlerden ilgili kişileri faydalandırmak için gerekli çalışmaların iş birimleri tarafından yapılması ve ilgili iş süreçlerinin yürütülmesi ile bu ürün ve hizmetlerin ilgili kişilerin beğeni, kullanım alışkanlıkları ve ihtiyaçlarına göre özelleştirilerek ilgili kişilere önerilmesi ve tanıtılması için gerekli olan aktivitelerin planlanması ve icrası, Sebi Pharma tarafından yürütülen ticari faaliyetlerin gerçekleştirilmesi için ilgili iş birimleri tarafından gerekli çalışmaların yapılması ve buna bağlı iş süreçlerinin yürütülmesi, Sebi Pharma ve iş ilişkisi içerisinde bulunduğu kişilerin hukuki, teknik ve ticari-iş güvenliğinin temini ile Sebi Pharma’nin ticari ve/veya iş stratejilerinin planlanması ve icrası amaçlarıyla işlenebilecektir.

Veri Sahiplerinin Açık Rızası Doğrultusunda İşlenecek Kişisel Veriler ve İşleme Amaçları
Veri Sahibi’nin açık rızası kapsamında, Sebi Pharma, Veri Sahipleri’nin Platform üzerindeki hareketlerini takip ederek kullanıcı deneyiminin artırılması, istatistik oluşturulması, profilleme yapılması, doğrudan pazarlama ve yeniden pazarlama, Veri Sahibi’ne özel promosyon önerilerinin oluşturulması ve Veri Sahibi’ne iletilmesi ve bu kapsamda elde edilen verilerin her türlü reklam ve materyal içeriğinde kullanılması amacıyla veri işleyebilecek ve aşağıda anılan taraflarla bu verileri paylaşabilecektir.

Kişisel Verilerin Aktarımı:
Sebi Pharma, Veri Sahibi’ne ait kişisel verileri ve bu kişisel verileri kullanılarak elde ettiği yeni verileri, işbu Gizlilik Politikası ile belirlenen amaçların gerçekleştirilebilmesi için Sebi Pharma’nin hizmetlerinden faydalandığı üçüncü kişilere, söz konusu hizmetlerin temini amacıyla sınırlı olmak üzere aktarılabilecektir. Sebi Pharma, Veri Sahibi deneyiminin geliştirilmesi (iyileştirme ve kişiselleştirme dâhil), Veri Sahibi’nin güvenliğini sağlamak, hileli ya da izinsiz kullanımları tespit etmek, operasyonel değerlendirme araştırılması, Platform hizmetlerine ilişkin hataların giderilmesi ve işbu Gizlilik Politikası’nda yer alan amaçlardan herhangi birisini gerçekleştirebilmek için SMS gönderimi yapanlar da dahil olmak üzere dış kaynak hizmet sağlayıcıları, barındırma hizmet sağlayıcıları (hosting servisleri), hukuk büroları, araştırma şirketleri, çağrı merkezleri gibi üçüncü kişiler ile paylaşabilecektir.

Kişisel veriler, Kanun’un 8. ve 9. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları çerçevesinde Sebi Pharma Kozmetik İlaç San. ve Tic. A.Ş. Şirket yetkilileri, hissedarları, iş ortaklarımız, tedarikçilerimiz, kanunen yetkili kamu kurum ve kuruluşları ile kanunen yetkili özel kurumlar ile paylaşılabilecek, bu amaçlarla sınırlı olarak Kanun m.9’da işaret edilen usul esaslar ile Kişisel Verileri Koruma Kurulu kararları çerçevesinde yurt dışına aktarılabilecektir.

Kişisel Verilerin Toplanma Yöntemi ve Hukuki Sebebi
Kişisel veriler, Platform üzerinden ve elektronik ortamda toplanmaktadır. Yukarıda belirtilen hukuki sebeplerle toplanan kişisel veriler 6698 sayılı Kanun’un 5. ve 6. maddelerinde ve bu Gizlilik Politikası’nda belirtilen amaçlarla işlenebilmekte ve aktarılabilmektedir.

Kişisel Veri Sahibinin Hakları
Kanun’un 11. maddesi uyarınca veri sahipleri,

  • Kendileri ile ilgili kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme, kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme, yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  • Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • Kanun ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması halinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme ve kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması halinde zararın giderilmesini talep etme haklarına sahiptir.


Söz konusu hakların kullanımına ilişkin talepler, kişisel veri sahipleri tarafından www.sebisimyaci.com adresinde yer alan 6698 sayılı Kanun Kapsamında Sebi Pharma tarafından hazırlanan Kişisel Verilerin İşlenmesi ve Korunmasına ilişkin Politika’da belirtilen yöntemlerle iletilebilecektir. Sebi Pharma, söz konusu talepleri otuz gün içerisinde sonuçlandıracaktır. Sebi Pharma’nin taleplere ilişkin olarak Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından belirlenen (varsa) ücret tarifesi üzerinden ücret talep etme hakkı saklıdır.

Çerez Politikası

Sebi Pharma Kozmetik İlaç San. ve Tic. A.Ş. (“Sebi Pharma”) olarak, kullanıcılarımızın hizmetlerimizden güvenli ve eksiksiz şekilde faydalanmalarını sağlamak amacıyla sitemizi kullanan kişilerin gizliliğini korumak için çalışıyoruz.

Çoğu web sitesinde olduğu gibi, sebisimyaci.com (“Site”) ile mobil uygulamanın (hepsi birlikte “Platform” olarak anılacaktır) ziyaretçilere kişisel içerik ve reklamlar göstermek, site içinde analitik faaliyetler gerçekleştirmek ve ziyaretçi kullanım alışkanlıklarını takip etmek amacıyla Çerezler kullanılmaktadır.

İşbu Çerez Politakası sebisimyaci.com Gizlilik Politikası’nın ayrılmaz bir parçasıdır.

Sebi Pharma, bu Çerez Politikası’nı (“Politika”) Site’de hangi Çerezlerin kullanıldığını ve kullanıcıların bu konudaki tercihlerini nasıl yönetebileceğini açıklamak amacıyla hazırlamıştır. Sebi Pharma tarafından kişisel verilerinizin işlenmesine ilişkin daha detaylı bilgi için sebisimyaci.com Gizlilik Politikası’nı incelemenizi tavsiye ederiz.

Çerez (“Cookie”) Nedir?
Çerezler, ziyaret ettiğiniz internet siteleri tarafından tarayıcılar aracılığıyla cihazınıza veya ağ sunucusuna depolanan küçük metin dosyalarıdır. Çerezler, ziyaret ettiğiniz web sitesiyle ilişkili sunucular tarafından oluşturulurlar. Böylelikle ziyaretçi aynı siteyi ziyaret ettiğinde sunucu bunu anlayabilir.

Çerezler, ziyaretçilere ilişkin isim, cinsiyet veya adres gibi kişisel verileri içermezler. Çerezler konusunda daha detaylı bilgi için www.aboutcookies.org ve www.allaboutcookies.org adreslerini ziyaret edebilirisiniz.

Hangi Çerezler Kullanılmaktadır?
Çerezler, sahipleri, kullanım ömürleri ve kullanım amaçları açısında kategorize edilebilir:

  • Çerezi yerleştiren tarafa göre, Platform çerezleri ve üçüncü taraf Çerezler kullanılmaktadır. Platform çerezleri, Sebi Pharma tarafından oluşturulurken, üçüncü taraf çerezlerini Sebi Pharma ile iş birlikteliği olan farklı firmalar yönetmektedir.
  • Aktif olduğu süreye göre, oturum çerezleri ve kalıcı çerezler kullanılmaktadır. Oturum çerezleri ziyaretçinin Platform’u terk etmesiyle birlikte silinirken, kalıcı çerezler ise kullanım alanına bağlı olarak çeşitli sürelerle ziyaretçilerin cihazlarında kalabilmektedir.
  • Kullanım amaçlarına göre, Platform’da teknik çerezler, doğrulama çerezleri, hedefleme/reklam çerezleri, kişiselleştirme çerezleri ve analitik çerezler kullanılmaktadır.


Neden Çerezler Kullanılmaktadır?
Platform’da, Çerezler aşağıdaki amaçlar kapsamında kullanılmaktadır:

  • Platform’un çalışması için gerekli temel fonksiyonları gerçekleştirmek. Örneğin, Sebi Pharma üyelerinin, ürün sepetindeki ürünlerin ziyaretleri süresince kaybolmaması. Oturum açan üyelerin Platform’da farklı sayfaları ziyaret ederken tekrar şifre girmelerine gerek kalmaması.
  • Platform’u analiz etmek ve Platform’un performansını arttırmak. Örneğin, Platform’un üzerinde çalıştığı farklı sunucuların entegrasyonu, Platform’u ziyaret edenlerin sayısının tespit edilmesi ve buna göre performans ayarlarının yapılması ya da ziyaretçilerin aradıklarını bulmalarının kolaylaştırılması.
  • Platform’un işlevselliğini arttırmak ve kullanım kolaylığı sağlamak. Örneğin, Platform üzerinden üçüncü taraf sosyal medya mecralarına paylaşımda bulunmak, Platform’u ziyaret eden ziyaretçinin daha sonraki ziyaretinde kullanıcı adı bilgisinin ya da arama sorgularının hatırlanması
  • Kişiselleştirme, hedefleme ve reklamcılık faaliyeti gerçekleştirmek. Örneğin, ziyaretçilerin görüntüledikleri sayfa ve ürünler üzerinden ziyaretçilerin ilgi alanlarıyla bağlantılı reklam gösterilmesi.


Çerez Tercihlerinizi Nasıl Yönetebilirsiniz?
Sebi Pharma, kullanıcıların kendilerine ait kişisel veriler üzerindeki tercihlerini kullanabilmelerini son derece önemsemektedir. Bununla birlikte, Site’nin çalışması için zorunlu olan bazı Çerezler konusunda tercih yönetimi mümkün olmamaktadır. Ayrıca bazı Çerezlerin kapatılması halinde Site’nin çeşitli fonksiyonlarının çalışmayabileceğini hatırlatma isteriz.

Platform’da kullanılan Çerezlere dair tercihlerin ne şekilde yönetebileceğine dair bilgiler aşağıdaki gibidir:

  • Ziyaretçiler, Platform’u görüntüledikleri tarayıcı ayarlarını değiştirerek çerezlere ilişkin tercihlerini kişiselleştirme imkanına sahiptir. Eğer kullanılmakta olan tarayıcı bu imkânı sunmaktaysa, tarayıcı ayarları üzerinden Çerezlere ilişkin tercihleri değiştirmek mümkündür. Böylelikle, tarayıcının sunmuş olduğu imkanlara göre farklılık gösterebilmekle birlikte, veri sahiplerinin çerezlerin kullanılmasını engelleme, çerez kullanılmadan önce uyarı almayı tercih etme veya sadece bazı Çerezleri devre dışı bırakma ya da silme imkanları bulunmaktadır. Bu konudaki tercihler kullanılan tarayıcıya göre değişiklik göstermekle birlikte genel açıklamaya https://www.aboutcookies.org/ adresinden ulaşmak mümkündür. Çerezlere ilişkin tercihlerin, ziyaretçinin Platform’a erişim sağladığı her bir cihaz özelinde ayrı ayrı yapılması gerekebilecektir.
  • Google Analytics tarafından yönetilen Çerezleri kapatmak için tıklayınız.
  • Google tarafından sağlanan kişiselleştirilmiş reklam deneyimini yönetmek için tıklayınız.
  • Birçok firmanın reklam faaliyetleri için kullandığı çerezler bakımından tercihler Your Online Choices üzerinden yönetilebilir.
  • Mobil cihazlar üzerinden Çerezleri yönetmek için mobil cihaza ait ayarlar menüsü kullanılabilir.


Hangi Haklara Sahipsiniz?
6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 11. maddesi uyarınca ziyaretçiler, Sebi Pharma’ne başvurarak, kendileriyle ilgili,

  • Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,
  • Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  • Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • Kanun ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  • Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme haklarına sahiptir


Söz konusu haklar, kişisel veri sahipleri tarafından 6698 sayılı Kanun Kapsamında Sebi Pharma tarafından hazırlanan Kişisel Verilerin İşlenmesi ve Korunmasına ilişkin Politika’da belirtilen yöntemlerle iletildiğinde her hâlükârda 30 (otuz) gün içerisinde değerlendirilerek sonuçlandırılacaktır. Taleplere ilişkin olarak herhangi bir ücret talep edilmemesi esas olmakla birlikte, Sebi Pharma, Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından belirlenen ücret tarifesi üzerinden ücret talep etme hakkını saklı tutar.

Rıza ve Gizlilik Politikası’ndaki Değişiklikler
Sebi Pharma, Gizlilik Politikası (“Politika”) ile kullanıcılarına Çerez kullanımının kapsamı ve amaçları hakkında detaylı açıklama sunmayı ve Çerez tercihleri konusunda kullanıcılarını bilgilendirmeyi hedeflemiştir. Bu bakımdan, Platform’da yer alan Çerez bilgilendirme uyarısının kapatılması ve Site’nin kullanılmaya devam edilmesi halinde Çerez kullanımına rıza verildiği kabul edilmektedir. Kullanıcıların Çerez tercihlerini değiştirme imkânı her zaman saklıdır.

Sebi Pharma, Politika hükümlerini dilediği zaman değiştirebilir. Güncel Politika Platform’da yayınlandığı tarihte yürürlük kazanır.
Satış Sözleşmesi
Mağazamızda Alışveriş Yapan Herkes Bu Sözleşmeyi Okumuş Ve Kabul Etmiş Sayılır.

Satış : Satış işlemi yalnızca 18 Yaşından büyük Türkiyede İkamet edenlere yapılır.

Vergi : Satışı yapılan tüm ürünlere KDV dahildir. Vergi hariç (Tax Free) satış yapılmaz.

Üye Bilgileri : Üye, bilgilerini eksiksiz ve hatasız girmelidir. Teslimat için en az bir telefon numarası girilmesi zorunludur.

Hatalar : Ürün açıklaması, adı, fiyatı, resmi vs her türlü içerikte oluşabilecek hatalarından dolayı mağazamız sorumlu tutulamaz.

Fiyat Politikası : Mağazamızda satılan tüm ürün fiyatlarını serbest ekonomi kuralları gereği mağazamız belirler. Etiket Fiyatı, Satış Fiyatı ve İndirimli Fiyat buna dahildir. Müşteri, Ürün üreticisi, İthalatçısı veya dağıtıcısı dahil hiç kimse fiyatı değiştirmemiz konusunda bizi zorlama yetkisi yoktur. Yazım hataları istisnadır.

Ürün Stokları : Satıştaki Bazı ürünlerde stoklu çalışılmamasından dolayı mağazamız sipariş verilen ürünlerin tümünün temininden sorumlu değildir. Temin edilemeyen ürün olduğunda müşteriye en kısa sürede bilgi verilerek en uygun seçenekler iletilir. Müşteri dilediğini seçmekte özgürdür.

Ürünü faturası ile gönderilmeyen ürünler tarafımızca kabul edilmez.

İade : Mağazamız sattığı her hangi bir ürünü İade Koşulları sayfasında belirtilen durumlarda iade alma garantisi verir.

1. Taşıma Sırasında Hasar Görmüş Ürünler
Taşıma sırasında zarar görmüş ürünler teslim alınmamalı ve taşıma şirketine hasar ile ilgili bir tutanak tutturulmalıdır. Ürüne zarar vermeyecek şekilde kutuda, ambalajda olabilecek küçük eziklerden ve yıpranmalardan dolayı ürün iade edilmemelidir. Fakat tarafınızdan teslim alındıktan sonra taşıma firması görevini yerine getirdiği kabul edilmiş sayılacaktır. Kabul edilmeyen ürünün hasar tutanağı tarafınızdan mağazamıza ulaştırıldıktan sonra, Mağazamız en kısa süre içinde ürünün yenisini veya benzerini size en sağlıklı şekilde ulaştıracaktır.

2. Hatalı Ürünler
Teslimat sırasında fark edilemeyip uygulamada meydana çıkan hatalı ürünleri hatalarını belirterek fatura ve sipariş numaralarınızı içeren e-maili bilgi@sebisimyaci.com adresine gönderiniz. İade gerekçeniz uygun görülürse faturayı iade edilen ürün ile birlikte mağazamıza gönderdikten sonra hatalı ürün yenisi ile değiştirilecektir.

* İade nedeniyle ödenecek taşıma masrafları tarafınızdan karşılanacaktır.

Ücretler : Mağazamız tarafından tahsil edilen tüm ücretler ilgili bölümlerde müşterinin görebileceği şekilde açıkça görüntülenir. Bu fiyatlara sonradan itiraz edilemez.

Müşteri Memnuniyeti : Mağazamız müşteri memnuniyetini maksimum düzeyde tutmak için yoğun çaba harcamaktadır. Mağazamızı zarara uğratmaya yönelik ve genel ticaret kuralları çerçevesinde olmayan müşteri talepleri hariç tüm şikayet ve istekleriniz dikkatle incelenerek ivedi sonuçlandırılmaya çalışılmaktadır.

Güvenlik Tedbirleri : Mağazamıza verilen siparişler, bir dizi güvenlik tedbirinden geçtikten sonra müşteriye gönderilir. Mağaza yöneticilerimizin bu işlemler esnasında müşteriden bazı ek bilgiler talep edebilir. Talep edilen bilgiler sizin güvenliğiniz içindir. Müşteri bu talepleri karşılamakla yükümlüdür. Banka veya Yöneticilerimiz tarafından güvenli görülmeyen yada kuşku uyandıran siparişler gönderilmez.

Ürün Teslimatı : Teslimatlar yalnızca mağazamız tarafından belirlenen Kargo şirketleri veya kendi dağıtım ağımız ile kimlik kontrolü yapılarak teslim edilir. Farklı bir kargo şirketi ile teslimat talep edilemez. Sipariş edilen Paket teslim alınırken mutlaka kontrol edilmeli hasarlı veya hatalı paketler teslim alınmamalıdır. Paket teslim alındığı anda Siparişiniz Kargo yetkilisi tarafından eksiksiz ve sağlam olarak teslim edilmiş sayılacaktır.

İptal : Siparişinizi iptal etmek istiyorsanız, ürün elinize ulaşmadan bilgi@sebisimyaci.com adresine e-posta yollamanız gerekmektedir. İptal isteminiz onaylandıktan sonra ilgili sipariş iptal edilerek yapmış olduğunuz ödeme hesabınıza hemen iade edilecektir.
Ödeme
Banka Havalesi:
Banka havalesi seçeneğinde açıklama olarak mutlaka sipariş numarası yazılmalıdır.
Üç iş günü içinde havalesi gönderilmeyen sipariş iptal edilir. Havale onayı alındıktan sonra siparişiniz tarafınıza gönderilir.

Kredi Kartı:
Mağazamızda kredi kartı ile yaptığınız ödemelerde kredi kartınız ile ilgili hiç bir bilgi alınmaz ve depolanmaz. Kredi kartı bilgilerinize, Mağaza yöneticileri dahil hiç bir Mağaza personeli ulaşamaz. Ödeme işlemi esnasında Bankalar tarafından sağlanan SET protokolü ile SSL kullanılarak kredi kartı bilgileriniz banka sistemlerine iletilir. Bu sebeplerden dolayı Mağazamızda kredi kartı kullanmanız artı bir risk getirmemektedir.

Kapıda Ödeme:
Mağazamızdan yaptığınız alışverişleri dilerseniz kapıda ödeme seçeneği ile ürün elinize ulaştığı anda ödeme yapabilirsiniz. Kapıda ödeme işlemi için ek ücret alınmamaktadır.


Kargo Ücreti:
Ürünlerin kargo ücretleri ürün fiyatlarına dahil değildir ve siparişin genel fiyatı üzerine kargo ücreti 11 TL eklenmektedir. 100 TL ve üzeri kargo ücretsizdir.
Teslimat
Müşteri paketi teslim alırken bazı hususlara özellikle dikkat etmelidir. Dikkat edilmemesi halinde paket size layıkıyla ulaştırıldığı kabul edilir.

Paket Kontrolü :
Paket size ulaştığında fiziksel olarak zarar görüp görmediğini kontrol edin. Ezilmiş, yırtılmış, açılmış paketleri mutlaka kargo yetilisi eşliğinde açarak kontrol edin. Beklenmedik bir durum oluştuysa paketi teslim almayıp kargo yetkilisine tutanak tutturarak tarafımıza iade edilmesini sağlayın.

Hasarsız Görünen Paketler :
Bazı durumlarda paket dışarıdan bakıldığında zarar görmemiş olsa bile içindeki ürünler her hangi bir sebepten dolayı zarar görmüş olabilir. Pakette bir hasar belirtisi olmasa bile paketi kargo yetkilisi eşliğinde kontrol edin.

Ücret Talebi :
Kargo ücreti müşteriye aittir ve sipariş sırasında ürünlerin ücreti ile tahsil edilir. Yurtiçi gönderilerde 100 TL ve üzeri siparişlerde kargo ücretsizdir. Kargo şirketi müşteriden ücret tahsil edemez. Yurtdışı gönderilerde ise gönderi ücreti ödemeniz gerektiğinde Mağazamız size bu bilgiyi vermiş olmalıdır.

Yurtdışı teslimatları için ürün siparişinden önce teslimat bilgisi için mutlaka satış temsilcilerimizle görüşün.
İade
sebisimyaci.com'dan satın alınan ürünler, teslim tarihinden itibaren (14) gün içerisinde iade edilebilir. Açılmış veya kullanılmış ürünler hiçbir şart ve koşul altında iade alınmaz.

Bir ürünün iade edilebilmesi genel olarak aşağıdaki şartlara bağlıdır:
- Satın aldığınız ürünleri tahrip etmeden, açmadan, kullanmadan ve ürünün tekrar satılabilirliğini bozmadan, teslim tarihinden itibaren ondört(14) günlük süre içinde neden belirterek iade edebilirsiniz.
- Kullanılmış, ambalajı açılmış, tahrip edilmiş vb. şekildeki ürünler iade edilemez.
- Orijinal ambalaja sahip ürünlerin iadesi, orijinal ambalaj ile yapılmalıdır.
- İade edilecek ürünün şirketimiz adına kesilecek bir iade faturası ile iade faturası düzenleme imkanı bulunmayan durumlarda, ürüne ait fatura ve sevk irsaliyesinin aslıyla birlikte iade edilmesi gerekmektedir. İade faturası ya da fatura ve sevk irsaliyesi asıllarının temin edilemediği durumlarda, bundan kaynaklanan KDV vb. mali yükümlülükler iade edilecek bedelden indirilir.
- Üründe ve ambalajında herhangi bir yazı yazma, açılma, bozulma, kırılma, tahrip, yırtılma, kullanılma vb. durumlar tespit edildiği hallerde ve ürünün müşteriye teslim edildiği andaki hali ile iade edilememesi durumunda, ürün iade alınmaz ve bedeli iade edilmez.
- İade şartlarına uygun durumlarda yapılan gönderimlerde taşıma masrafı müşteri tarafından ödenecektir.

1. Taşıma Sırasında Hasar Görmüş Ürünler
Taşıma sırasında zarar görmüş ürünler teslim alınmamalı ve taşıma şirketine hasar ile ilgili bir tutanak tutturulmalıdır. Ürüne zarar vermeyecek şekilde kutuda, ambalajda olabilecek küçük eziklerden ve yıpranmalardan dolayı ürün iade edilmemelidir. Fakat tarafınızdan teslim alındıktan sonra taşıma firması görevini yerine getirdiği kabul edilmiş sayılacaktır. Kabul edilmeyen ürünün hasar tutanağı tarafınızdan mağazamıza ulaştırıldıktan sonra, Mağazamız en kısa süre içinde ürünün yenisini veya benzerini size en sağlıklı şekilde ulaştıracaktır.

2. Hatalı Ürünler
Teslimat sırasında fark edilemeyip uygulamada meydana çıkan hatalı ürünleri hatalarını belirterek fatura ve sipariş numaralarınızı içeren e-maili musterihizmetleri@sebisimyaci.com adresine gönderiniz. İade gerekçeniz uygun görülürse faturayı iade edilen ürün ile birlikte mağazamıza gönderdikten sonra hatalı ürün yenisi ile değiştirilecektir.
Garanti
Tüm ürünlerimiz kendi firmamıza aittir.

Ürünler klinik onaylı olup daha önceden her ürün defalarca testlerden geçip tüplere dolum yapılmaktadır.

Aldığınız her ürünün muhakkak kullanma talimatlarını okuyunuz ve uymaya özen gösteriniz. Ayrıca çağrı merkezimizden cilt bakım uzmanlarımızla cildinize ve cilt probleminize uygun ürünleri sipariş vermeniz sizin açınızdan daha doğru olacaktır. Aksi taktirde oluşacak sorunlardan firmamız sorunlu değildir.

Ürünü tarafımıza göndermeden önce bilgi@sebisimyaci.com adresine adınızı, soyadınızı, ürünün model numarasını ve sorunu içeren bir mail göndermeniz gerekmektedir.
İptal
Siparişinizi iptal etmek istiyorsanız, ürün elinize ulaşmadan bilgi@sebisimyaci.com adresine e-posta yollamanız gerekmektedir. İptal isteminiz onaylandıktan sonra ilgili sipariş iptal edilerek yapmış olduğunuz ödeme hesabınıza iade edilecektir.
Güvenli Alışveriş
Kredi Kartı Güvenliği
sebisimyaci.com, kredi kartıyla yapacağınız alışverişlerde güvenliğiniz için her zaman en son teknolojileri ve en iyi servis sağlayıcıları kullanır. Kredi kartı güvenliği konusunda sitemizin güvenlik departmanı da yardıma hazır!

Kişisel bilgilerinizi girdiğiniz her sayfada tarayıcınızın altında bir anahtar vardır. Bu anahtar, tarayıcınızla gönderdiğiniz hiçbir bilginin üçüncü şahıslarca görünemeyeceğinin işaretidir.

sebisimyaci.com kişisel bilgilerinizi, kart numarası ve şifrelerinizi kayıt etmez, saklamaz. Sitemizden vereceğiniz her siparişi oluşturma aşamasında kart bilgilerini yeniden girmenizin nedeni budur.
Güvenlik Sertifikası
Web tarayıcı ile web server arasındaki güvenliği HTTP (HTTPS) altında sağlamayı amaçlıyordu. Günümüzde SSL 3.0 tüm web tarayıcılar tarafından destekleniyor, örn. IE (Internet Explorer), Mozilla Firefox, Opera, Safari gibi.

Web tarayıcınızın herhangi bir yerinde gördüğünüz altın renkli asma kilit resmi SSL güvencesinde olduğunuzun işaretidir. Bu kilit resmine çift tıklayıp SSL sertifikasının kimden alındığı, geçerlilik süresi gibi bilgileri görebilirsiniz. SSL kullanıcı adı, parola, kredi kartı bilgileri gibi bilgilerin, gerekliyse tüm oturum bilgilerinin şifrelenerek iletilmesini sağlar.

Şifreleme esası Açık anahtarlı şifrelemeye dayanır.

İnternette güvenli iletişimin sağlanması maksadıyla kullanılan SSL protokolü geliştirilmiş ve isim değiştirerek TLS adını almıştır. TLS protokolü sunucu-istemci uygulamaların ağ üzerinde, dinlenmelerin ve asıl verinin üzerinde oynama yapılmasının önüne geçecek şekilde haberleşmesini sağlamaktadır. Uygulama katmanında çalışmaktadır.

Protokoller TLS ile ya da TLS olmaksızın işlem gördüğünden beri, istemcinin sunucuya TLS bağlantısının kurulmasını isteyip istemediğini belirtmesi gerekmektedir. Bunu gerçekleştirmenin başlıca iki yolu vardır; ilk seçenek TLS bağlantıları için farklı bir port numarası kullanılmasıdır (örneğin HTTPS için 443. port). Diğer seçenekte ise normal bir port numarası kullanılır ve istemci TLS protokolün özelleştirilmiş mekanizmasını kullanarak (örneğin mail ya da haber protokolleri için STARTTLS) sunucunun bağlantıyı TLS protokolüne yönlendirmesi için istekte bulunur.
3 Boyutlu Güvenlik
3D Secure, online alışverişlerin güvenliğini sağlamak amacıyla kart kuruluşları tarafından geliştirilmiş bir kimlik doğrulama sistemidir. İnternetten yapılan alışverişlerde şifreyle kredi kartı onaylama işlemi olarak da bilinir. Visa Kredi Kartı için kullanılan uygulamasına “Verified by Visa”, MasterCard için olanına ise “SecureCode” adı verilir.

Bu yöntemle yapılan alışverişin geçerli sayılabilmesi için; kart sahibinin yapılan işlemi, kendine verilen özel bir şifreyle onaylaması gerekir.

sebisimyaci.com’ dan yapacağınız alışverişlerde, kredi kartınızın bağlı olduğu banka bu sistemi destekliyorsa 3D Secure’la ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz.
Bizi Arayın 0850 259 61 98 Whatsapp Destek Soru & Cevap